Retour- en omruilservice

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met je aankoop. Wil je toch graag iets retourneren of ruilen?

Dat kan uiteraard! Bij FreezingHot geldt:

  • Niet tevreden? Geld retour!
  • Bijna alle producten (ook sale/afgeprijsde producten) kunnen retour
  • 14 dagen zichttermijn na ontvangst
  • Eenvoudig een product omruilen voor een andere product
  • Snelle creditering, uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van retourzending

Klik hieronder voor meer informatie over een specifiek onderwerp uit ons retourbeleid.

Stappenplan ruilen en retourneren

Ruilen
Wil je graag een product ruilen? Geef bij een ruiling het door jou gewenste product samen met het bestelnummer door een mailtje (om een snelle verwerking te garanderen) te sturen naar info@freezinghot.nl. Wij kunnen het item dan direct voor je reserveren. Zodra je pakketje door ons is ontvangen en verwerkt, sturen wij het andere product gelijk naar je op.

Retourneren
Wil je een item graag retourneren? Deze hoeft niet via e-mail te worden aangemeld. Stuur je pakket via het postkantoor naar ons retour met daarbij altijd het retourformulier dat bij je pakket bijgesloten is. Zodra je pakket is ontvangen en verwerkt boeken wij direct het aankoopbedrag naar je terug retour.

Retourvoorwaarden

Voor onze retour-/ruilservice komen uitsluitend producten in aanmerking:

  • welke binnen 14 dagen na ontvangst zijn geretourneerd;
  • welke ongebruikt/ongewassen zijn;
  • producten zonder gebruikssporen en in originele doos die niet als verzenddoos gebruikt dient te worden; zonder plakband, stickers en onbeschreven;
  • pakket voldoende gefrankeerd.

Producten die niet fris meer ruiken, of netjes uitzien, kunnen en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.

De volgende artikelen zijn uitgesloten van onze retour-/ruilservice:

  • Gepersonaliseerde producten

Onze gehele wettelijke algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Retouradres

Het pakket mag je retourneren naar:

FreezingHot
Viermorgen 73
6681WJ Bemmel
Nederland

Foutief of defect product ontvangen

Heb je onverhoopt een foutief of defect product ontvangen? Onze excuses hiervoor! Om dit zo snel mogelijk in orde te kunnen maken, verzoeken wij je om dit zo snel mogelijk aan ons te melden. Je kunt een e-mail sturen naar info@freezinghot.nl of telefonisch contact met ons opnemen: +31 84 86 806 86 (maandag t/m zaterdag van 09.00 – 21.00 uur m.u.v. Nederlandse feestdagen).

Verwerking ruiling/retour

Bij ontvangst van je retourzending zullen wij deze uiterlijk binnen 5 werkdagen verwerken en je een bevestiging hiervan via e-mail toesturen.

Retour
Tijdens de verwerking van je retourzending zullen wij het aankoopbedrag van de geretourneerde product(en) direct terugboeken naar de door jou gekozen betaalmethode.

Ruiling
Bij een ruiling zullen wij het nieuwe product met dezelfde prijs zo spoedig mogelijk versturen. Na verzending ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met eventuele track & trace gegevens.

Indien je binnen 7 dagen geen bevestiging van ons ontvangen hebt, raden wij je aan contact op te nemen met de verzendmaatschappij waarmee je je retourzending verstuurd hebt zodat zij je pakket kunnen traceren. Wij beschikken niet over de gegevens van je retourpakket en kunnen hierin dan ook niet helpen. Indien er een vertraging is, laat het ons dan weten zodat wij je retourtermijn eventueel kunnen verruimen.

Klacht, opmerking of feedback

Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen en klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, meld ons dit s.v.p. altijd! Juist met jouw opmerking, feedback, klacht of tip kunnen wij onze service blijven verbeteren! Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Vragen of onduidelijkheden

Heb je vragen of zijn er bepaalde onduidelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag!